Patrick34's rFactor forum
To enjoy my mods and help me to improve them,please Sign In or Register now.

BUGS IN GAME

View previous topic View next topic Go down

BUGS IN GAME

Post  XDestructorBR on Fri 24 Jun - 2:24

I found another problem. When loading the track my rFactor for charging and goes out alone. It can not be the number of cars on the track up because I play the mod WEC 60 cars and good wheel

XDestructorBR
Karting Driver
Karting Driver

Messages : 8
Date d'inscription : 2016-03-26
Age : 17
Localisation : Feira de Santana

View user profile

Back to top Go down

Re: BUGS IN GAME

Post  Patrick34 on Fri 24 Jun - 12:55

XDestructorBR wrote:I found another problem. When loading the track my rFactor for charging and goes out alone. It can not be the number of cars on the track up because I play the mod WEC 60 cars and good wheel

Maybe you go out for a private test or something? I don't really understand your problem
avatar
Patrick34
Admin
Admin

Messages : 199
Date d'inscription : 2012-08-21
Age : 22
Localisation : Montpellier,France

View user profile

Back to top Go down

Re: BUGS IN GAME

Post  XDestructorBR on Sun 13 Nov - 20:44

Patrick34 wrote:
XDestructorBR wrote:I found another problem. When loading the track my rFactor for charging and goes out alone. It can not be the number of cars on the track up because I play the mod WEC 60 cars and good wheel

Maybe you go out for a private test or something? I don't really understand your problem

Patrick34, I formatted my pc and downloaded the updated mod. So far so good. Now when I went to load all the cars, the rFactor locks and does not wheel. Follow the print from my computer. And I start as an administrator.


XDestructorBR
Karting Driver
Karting Driver

Messages : 8
Date d'inscription : 2016-03-26
Age : 17
Localisation : Feira de Santana

View user profile

Back to top Go down

F1 2016 - SOUND PROBLEM

Post  miskuamakus on Thu 8 Dec - 21:36

Hi Patrick. After test F1 2016 for long hours i've found what i think is a bug. This problem is with the general sound of the mod from the box and after go to track. I have a 5.1 audio system and sound is sometimes distorted and looks like it shifts trough te front and rear speakers. This is not a problem from my audio system because with your other mods (F1 2014 and F1 2015) doesn't happen. Any idea of what can be wrong? I hope you can help me because with this issue all the sound in race is almosr lost and it's a pity because is great. Thanks in advance! Greetings!
avatar
miskuamakus
F3 Driver
F3 Driver

Messages : 25
Date d'inscription : 2016-10-18

View user profile

Back to top Go down

Re: BUGS IN GAME

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum